TROSANI CZ&SK

cs  
banner

Interbeauty Prague – akční nabídka TROSANI se slevami až 78 %

TROSANI na veletrhu Interbeauty Mezinárodní kosmetický veletrh na výstavišti v Praze Holešovicích Interbeauty Prague se koná již příští týden. Ve dnech 9. - 10. 9. 2011 vás rádi přivítáme na výstavním stánku TROSANI. Opět se můžete těšit na atraktivní výstavní nabídku s výstavními slevami a ukázku práce s UV-gely a UV-laky TROSANI. Více o výstavní nabídce a novinkách TROSANI v následujícím článku.

Letošní léto se u TROSANI neslo ve znamení revoluční novinky UV-laků

LAC ME

UV‑laky LacMe se aplikují na přírodní nehty a vyznačují se trvanlivosti a rychlostí schnutí barevných gelů spojenou s jednoduchostí aplikace barevných laků. LacMe se na rozdíl od různých UV gelových laků blíží více lakům na nehty. S tím souvisí i jednoduchost odstranění a použití bez nutnosti zpilování přírodního nehtu před aplikací. Rozšíření nabídky o LAC ME přináší manikérce nejen nové zákazníky, ale i službu s vysokou přidanou hodnotou.

 Léto se chýlí ke konci a s blížícím se podzimem přichází ke slovu podzimní barvy magnetických laků a UV‑gelů

SWITCH IT!

Tento Nail Art je rychlý, efektivní a jednoduše realizovatelný v praxi. Vytvořené decentní motivy jsou velmi líbivé a nadchnou i zákazníky, kteří běžně nazdobené nehty nenosí. Ten pravý čas k nákupu se slevou 78 % přichází nyní

Sada magnetického razítka za 99,-Kč (běžná cena 444,-Kč)

při nákupu kompletní řady magnetických UV gelů nebo magnetických laků na veletrhu (aktuální barvy naleznete v jarním magazínu HAND & NAIL NEWS).

Těšíme se na vás při setkání na našem výstavním stánku. Ke každému nákupu obdržíte kupón na nákup

Novinek se slevou 25%

Vzhledem k termínu výstavy budou aktuální podzimní a zimní novinky představeny později. Kupón, který obdržíte k nákupu, budete moci využít po jejich naskladnění na e-shopu TROSANI. A je na co se těšit:

> Nové podzimní/ zimní odstíny laků na nehty „Love & Fashion"

> Praskající laky na nehty

> Nové odstíny LAC ME

> 4 odstíny francouzské manikúry LAC ME

> Extrémně bílý UV‑gel na francouzskou manikúru se snadnou aplikací laku a super opacitou (neprůhledností)

 > Genius UV‑Sealer - vrchní UV lak bez lepkavé vrstvy po vytvrzení

> Nové odstíny magnetických laků SWITCH IT!

Nejbližší kurzy

Copyright ©2024 TROSANI CZ&SK s.r.o. | Developed by GOOD AGENCY