TROSANI CZ&SK

cs  
banner

Mistrovský gel od TROSANI pomohl k vítězství Veroniky Beníškové

Vícemistryně světa v modeláži nehtů Veronika Beníšková4. 9. 2010 se uskutečnilo Mistrovství České republiky v NAIL DESIGNU. A letos se sešla dlouho nevídaná konkurence soutěžících. Vždyť kdy jindy v Česku, v přímém souboji, soutěžila letošní vícemistryně světa v modeláži nehtů Veronika Beníšková s bronzovou medailistkou z Mistrovství světa 2007, kterým více než rovnocennou soupeřku dělala účastnice několika Mistrovství světa. Gratulujeme Veronice Beníškové k vítězství a jsme potěšeni, že nejlepší nehty v České republice ji pomohl ztvárnit Kamufláž gel od TROSANI.

Veronika Beníšková - vícemistryně světa v modelaci nehtů doporučuje

Modeláž s TROSANI Kamufláž gely jsem si oblíbila z několika důvodů. Je vhodná u poškozených nehtů, kdy růžovým gelem zamaskuji jejich vady, ať již vrozené nebo získané v průběhu života (např. po nepovedené modelaci od konkurence). S TROSANI Kamufláž gelem mohu také opticky prodloužit příliš krátká lůžka a vykouzlit úchvatné nehty i na krátkých „paličkách". TROSANI Kamufláž gely dokonale sjednocují barvu lůžka a přitom jsou velmi přirozené. Navíc neprosvítají, a proto není viditelný odrost pod francouzskou manikúrou, a s bílým French gelem TROSANI tak vytvářejí nepřekonatelnou dvojici, která mne posunuje blíž k mému cíli - dokonalým nehtům. Těším se na setkání s vámi na pracovních seminářích.

Mistrovský gel od TROSANI zakoupíte nejen na veletrhu Interbeauty Prague 17. - 18. 9. 2010, ale i v našem e-shopu (ceny v e-shopu jsou přístupné až po potvrzené registraci).

Nejbližší kurzy

Copyright ©2024 TROSANI CZ&SK s.r.o. | Developed by GOOD AGENCY