TROSANI CZ&SK

cs  
banner

UV-laky LacMe – nové odstíny a francouzská manikúra

LacMe UV-laky TROSANIUV-laky LacMe přinesly revoluci v lakování nehtů. Schnutí a vytvrzení do jedné minuty, žádné olupování či poškrábání, jen trvanlivost a lesk po dlouhé týdny. Současně zpevňují přírodní nehty a zachovávají si výhody laků na nehty, tj. použití bez pilování a snadné odstranění. LacMe to je splněný sen mnoha žen.

7 + 5 ZDARMA

Nabídka UV-laků LacMe se nyní rozrostla o 12 nových odstínů včetně čtyř odstínů určených specielně pro Francouzskou manikúru. Tuto novou kolekci UV-laků na nehty můžete získat se slevou 41% při využití akce 7 + 5 ZDARMA.

Proč si zákaznici UV-laky LacMe velmi rychle oblíbili? Odpověď je jednoduchá: UV‑laky LacMe přinášejí trvanlivost a rychlost schnutí barevných gelů do lakování přírodních nehtů při zachování jednoduchosti aplikace barevných laků. LacMe se na rozdíl od různých UV gelových laků blíží více lakům na nehty. S tím souvisí i jednoduchost odstranění a použití bez nutnosti zpilování přírodního nehtu před aplikací. Současně rozšíření nabídky o LAC ME přináší manikérce nejen nové zákazníky, ale i službu s vysokou přidanou hodnotou.

UV-laky na nehty LacMe můžete zakoupit v-eshopu TROSANI a využít AKCE 7 + 5 ZDARMA na nové odstíny platné do 18. 12. 2011. Použití UV-laků na nehty LacMe je jednoduché a aktuální barevnou paletu naleznete ve vzorníku.

 

Nejbližší kurzy

Copyright ©2024 TROSANI CZ&SK s.r.o. | Developed by GOOD AGENCY